• New
TDDDGG 21 бр набор от бял рельефного порцелан, кана за кафе и чаша набор от ретро кафе набор от чаша и кухненски прибори (Цвят : A, размер : както е показано на фигурата)

TDDDGG 21 бр набор от бял рельефного порцелан, кана за кафе и чаша набор от ретро кафе набор от чаша и кухненски прибори (Цвят

BGN 32.00

Радующая очите, брилянтна работа.Чисто съвместно полагане ви позволява да се наслаждавате на друго очарование.Дръжката на чашата и корпус чаша плътно и здраво, плътно един до друг.С елегантен интериор и приятен на сърцето-това е душата на керамични красота.Може да варя всички видове чай, кафе и т.н. Радующая очите, брилянтна работа.Чисто съвместно полагане ви позволява да се наслаждавате на друго очарование.Дръжката на чашата и корпус чаша плътно и здраво, плътно един до друг.С елегантен интериор и приятен на сърцето-това е душата на керамични красота.Може да варя всички видове чай, кафе и т.н. Материал : порцелан Опаковъчен лист : 1 комплект * чаша.Моля, обърнете внимание : 1. Поради ръчно измерване, моля, позволете 2-3% грешки.Преди да заложите, уверете се, че нямате нищо против.2. Цвят може да изглежда различно от различни монитори, моля, обърнете се към самия продукт.Може да варя всички видове чай, кафе и т.н.

Основни свойства

Клиентите също го харесват