• New
Автоматичен разпределител на дезинфектант за ръце е Безконтактно с Подови стойка и Каплеуловителем за Училище, Офис болници (Drip2pcs)

Автоматичен разпределител на дезинфектант за ръце е Безконтактно с Подови стойка и Каплеуловителем за Училище, Офис болници (Drip2pcs)

BGN 79.99

【Височина регулируема】Отделно стоящи телескопична повдигаща стойка с регулируема височина от 35 до 56 инча, лесно се регулира на съответната височина. 【Приложими места】Преносима тежкотоварни часова подходяща за зони с висок трафик, като фоайета, ресторанти, училища, университети, медицински кабинети, болници, летище, хипермаркет, необходима за повторно започване на бизнес. 【Автоматично наблюдение на】Инфрачервено наблюдение и напълно безконтактно дизайн осигуряват бърза доставка на дезинфектант, можете да ефективно да се избегне кръстосано заразяване, без да докосвате опаковка от сапун. 【Подходяща основа】Регулируема безконтактен опаковка дезинфектант за ръце независим телескопична подвижен група, устойчиви на корозия, антикоррозийный и здрав.Весовое дисково основата на стабилен и лесно се движи. 【Режим на излизане на течност】Нашия сензорен диспенсер за дезинфектант за ръце съвместим с гел или течен дезинфектант и с многократно бутилка от 1000 мл/33 грама с голям капацитет за дълъг период на употреба(включително : 2drip + 2spray дюза).

Основни свойства

Клиентите също го харесват