• New
Spider Tool Holster Set - Подобри начин на носене бормашини, шофьор, мультитула, пневматиката, мультиинструмента и още много други на колана!

Spider Tool Holster Set - Подобри начин на носене бормашини, шофьор, мультитула, пневматиката, мультиинструмента и още много други

BGN 15.99

✅ ЛЕСНО се прикрепя : кобур лесно се прикрепя за всеки обикновен колан или колан за инструменти и осигурява свобода на движение, без да се допуска прекомерното движение на инструмента. ✅ УНИВЕРСАЛНИ РЪКОХВАТКИ : Ръкохватки инструмент са прикрепени към дръжката на всеки инструмент. ✅ 2-ПОЗИЦИОНЕН ЗАМЪК : Може да бъде настроен на (1/надолу) самостоятелно блокиране или (2/нагоре) отключени. ✅ ТЕЖКОТОВАРНИ : Найлонов композитен материал кобури за инструменти и тежкотоварни стоманена конструкция издържа грубо ежедневна употреба. ✅ БЪРЗО ТЕГЛЕНЕ : Отключване и премахване на инструмент в кобура с една ръка!. ✅ ВКЛЮЧВА : 1 кобур за инструменти, 1 дръжка за инструменти, кабелна 1 замазка.Кобур Spider Tool е предназначена за подобряване на начина на носене на електрически инструменти.Повече не се бави инструмент в дълга кутия и не се доверявайте го чантата с инструменти.Кобур за инструменти е система за носене на електрически инструмент на колана си и работи с всички колан.Закрепете кобур на колана, поставяне на еластична дръжка на инструмент на электроинструменте, поставете я в фиксирующуюся кобура, и сте готови за работа!Spider Tool Grips се съчетава с всеки ръчен електрически инструмент, включително : бормашини, ударни триони, възвратно-поступательные триони, пневматични гвоздодеры и т.н.

Основни свойства

Клиентите също го харесват