• New
WEBEEDY 12 бр. Дървени Гъвкави Кукли, Животни, Диви животни в Джунглата Животните Фигура Играчки, Монтесори Ранно Образование за Развитие на Играчки за Момчета и Момиче?

WEBEEDY 12 бр. Дървени Гъвкави Кукли, Животни, Диви животни в Джунглата Животните Фигура Играчки, Монтесори Ранно Образование

BGN 34.68

Различни форми : Тези кукли домашни любимци са пълни с привлекателност, можете да ги поставите така, както ви харесва.Крайниците на тези симулирани животни съдържат железни жици и могат да бъдат огъване в различни форми.Детето ви може да използва въображението си, за да се сложи на много различни форми.Дървена образователна играчка : Този набор от играчки може да помогне на децата да учат чрез игра.Това може да им помогне да разберете много сафари животни като крокодили, зебри, слонове, тигри, лъвове, носорози.Всички тези кукли са сладки и красиви.Добре полиран : Набор от играчки, изработени от масивна дървесина дълбоки планини, не боящегося различни мъчения на деца; кукла има собствена дървена текстура.Всеки детайл е полиран гладко, без чеп, че няма да навреди на детската ръка.Украса на помещението : Тази симулация кукла-не само страхотна играчка за ранно образование, но и украса за декориране на вашата стая.С толкова много прекрасни диви животни сафари се редят на опашка в стаята си, тя може да бъде толкова интересна, тъй като мини-зоопарк.Пакетът включва : В комплект играчки 12-те животни.Това е 1 зебра, 1 крокодил, 1 слон,1 тигър, 1 крава, 1 лъв, 1 носорог, 1 прасе,1 пони, 1 жираф, 1 горила и 1 кафява мечка.Те са отлични за интерактивна игра.Представяме WEBEEDY 12 бр. Дървени Гъвкави Кукли, Животни, Диви животни в Джунглата Животни Фигурки, Играчки, Монтесори Ранното образование Забавни Играчки за момчета и момичета, Естествена Масивна Дървесина Модел Кукли на Животното Офис декор Тази дървена образователна играчка може да се задълбочи разбирането на децата на животните.Той е направен от дърво, а това означава, че той е трайна и здрава, не се страхува да падне от масата.Тези цветни раскрашенные играчки насърчават своите деца да се учат чрез игра.Освен това, също може да се вземе като украса за вашата спалня.Технически характеристики на Име на продукта : Дървени животни Материал : дърво Размер на продукта : 8×4×8,8 см/3,15×1,57×от 3.46 инча Пакетът включва : 1×Крокодил/1×зебра/1×слон/1×Тигър/1×крава/1×Лв/1×носорог/1×прасе/1×Горила/1×Жираф/1×Кафявата Мечка Забележка : 1.Децата трябва да играят под надзора на възрастни. 2.Дървени играчки трябва да бъдат поставени на хладно и добре проветрено място и да се избегне попадане на влага. 3. Моля, не мийте с вода.Избършете повърхността суха памучна кърпа. 4. Тъй като продуктът е произведен от дърво, му е строго забранено да се накисва във вода.

Основни свойства

Клиентите също го харесват