• New
Angmile Стягащ Крем За шия и Двойна Брадичка Редуктор Стягане на Кожата Крем За Шията Хидратиращ Крем против Стареене за шия и Деколте Крем За Грижа За Кожата на Шията ?

Angmile Стягащ Крем За шия и Двойна Брадичка Редуктор Стягане на Кожата Крем За Шията Хидратиращ Крем против Стареене за шия и

BGN 15.19

★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆.Дръж се здраво.Как да използвате : 1. 360°Съответства на структурата на шията, освобождавайки ръцете си. Може да попречи на огрубение на кожата, подобряване на еластичността на кожата, да стане антиоксидант, забавят процеса на стареене.Видим ефект върху гънките на маточната, двоен брадичката, отпусната кожа на шията. 180°Нанесете масаж, едно парче преносим.Той съдържа много анти-стареене, хранителни и овлажняващи съставки и е обогатен с колаген и еластин, за стягане и подмладяване на кожата.Как да използвате : 1.Този стягащ крем за шия и не се отнася само до кожата на врата, но и към другите части на тялото, като гънки на носа, бръчки на челото и други части, напълно хидратиращ, подходящ за всички типове кожа и за жените, така и за мъже.Отлично хидратира, прави кожата мека и гладка, а на шията - очарователна.Отлично хидратира, прави кожата мека и гладка, а на шията - очарователна.Дълбоко овлажняване на кожата на шията и намалява тусклость на кожата, подобрява релаксация на кожата на шията, повишава еластичността на кожата. Използвайте в продължение на по-дълго време, за да помогне на крему да проникне в по-дълбоките слоеве на кожата.Добавяне на колаген, ретинол, витамини С и е, Т.

Основни свойства

Клиентите също го харесват