• New
Fresh-keeping Box Пластмасов запечатани кутия за съхранение Хладилник, Микровълнова Печка Обяд-бокс Фризера Скоростна Fresh-keeping Bowl Box 1106 (размер : малка)

Fresh-keeping Box Пластмасов запечатани кутия за съхранение Хладилник, Микровълнова Печка Обяд-бокс Фризера Скоростна Fresh-keeping

BGN 13.86

Този набор от основни хранителни кутии, подходящи за съхранение на всички видове продукти, независимо дали е студено месо, сирене, остатъци от храна или единични порции.Кутии за съхранение на храна може да штабелировать за съхранение, което спестява място в гардероба.Съхранявайте остатъците от храна в кутии и ги яжте след загряване, се намалява количеството на хранителните отпадъци.Бистра банката, независимо от това, къде се намира, ви позволява лесно да намерите това, което ви трябва.Кутии за съхранение на храна може штабелировать за съхранение, което спестява място в хладилника. 1. Не излагайте този продукт на пряко излагане на открит пламък, за да се избегне изгаряне; 2. Моля, обелете го, когато не се използва, и го оставете да изсъхне по естествен начин за съхранение.3. Не използвайте за почистване на стоманени четки или четки, които съдържат абразиви.4. Не выливайте силен почистващ препарат директно върху този предмет. Product.5.as Е зряла компания, ние ще вземем върху си нашите задължения.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се директно с нас.Ние ще реши този проблем за вас.Ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа, моля, бъдете търпеливи.Ние ще ви дадем задоволителен отговор.

Основни свойства

Клиентите също го харесват