• New
JIYANANDPTLG Буркани За подправки Креативни Стъклени Буркани За Съхранение на Подправки С Капак, Сол и черен Пипер Шейкъри Набор от Подправки Организатор на Билки, Соев ?

JIYANANDPTLG Буркани За подправки Креативни Стъклени Буркани За Съхранение на Подправки С Капак, Сол и черен Пипер Шейкъри Набор

BGN 78.72

▲МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН : Използвайте нашите банки за организиране на кутии, подправки, за съхранение на подправки, сол, пипер, билки, проекти направи си САМ " и още много други!Тези мини - банките имат много приложения, като например празнични сувенири, занаятчийски или офис аксесоари, декоративни проекти или домашни лакомства. ◈Чудесно за пресни или сушени подправки, храни и други съставки, ястия и деликатеси. ❣Всяка банка, изпълнен специално подбрани билки и подправки, подбрани в съответствие с най-популярните ястия и самостоятелно приготвяне на храна на домашните готвачи днес. ✚За почистване почистете с влажна кърпа и оставете да изсъхне Банки могат да се почистват с топла сапунена вода. ❤Донеси радост в своя всекидневен начин на живот и опит, като всички организирани, достъпни и съхранявани. 1. Цвят прост, в скандинавски стил, и може да се комбинира с всички удобства за готвене стилове.2. Съществуват различни комбинации резервоари за подправки, която може да изберете в зависимост от нуждите.3. Керамичен материал, здрав и не е счупен.4. Размер на умерен и не заема много място.

Основни свойства

Клиентите също го харесват