• New
Ръчен инструмент, Траен и устойчив на абразия Сачмен Прорезна Здрав Плиткорез за рязане на стъклени или керамични плочки за работния(16510 мм)

Ръчен инструмент, Траен и устойчив на абразия Сачмен Прорезна Здрав Плиткорез за рязане на стъклени или керамични плочки за работния(16510

BGN 9.03

Уникален дизайн на външния вид, черна повърхност, която дава на хората различни усещания.Пружина конструкция предотвратява случайни порязвания по време на употреба и безопасен за използване.Здрава и износостойкая, благородна сплавная режещата глава, матирано нож, е много силна.Лекотата на използване, дизайнерски писалки, роликовая рязане, можете да го използвате по-лесно.Област на приложение трайни един елмаз е подходящ за рязане на стъклени или керамични плочки.Функция : 1. Лекотата на използване, дизайнерски писалки, роликовая рязане, можете да го използвате по-лесно.2. Сфера на приложение, трайни един елмаз е подходящ за рязане на стъкло или керамични плочки.3. Здрава и износостойкая, благородна режещата глава от сплав, матирано нож, е много издръжлив.4. Дизайн на пролетта предотвратява случайни интервали по време на употреба и безопасен за използване.5. Уникален дизайн на възникване, черна повърхност, да даде на хората друго чувство.Параметри : Тип на продукта : Машина за плочки Материал : nbr пластмаса + цементированный карбидцвет : Черныйиѕеѕ : Подходящ за рязане на стъкло и керамични плочки Помещение списък : 1 х машина за плочки.

Основни свойства

Item Type:
Tile Cutter
Material:
Reinforced Plastic + Cemented Carbide
Colour:
Black
Uses:
Suitable for cutting glass and ceramic tiles
Package List:
1 x Tile Cutter :

Клиентите също го харесват