• New
Idearsen за Многократна употреба Водоустойчив Домакински Почистващи Гумени Ръкавици, Дълъг Маншет, Тънки Ръкавици За миене на съдове, 3 чифта (3 Моранди Long)

Idearsen за Многократна употреба Водоустойчив Домакински Почистващи Гумени Ръкавици, Дълъг Маншет, Тънки Ръкавици За миене на

BGN 9.59

【Многофункционални перални ръкавици】Тези ръкавици е водоустойчив.Идеален инструмент за всяка прибиране на : миене на съдове, домакински почистване, градинарство, миене на коли или за домашни любимци и т.н. 【Защитава вашите ръце】Защита на ръцете от агресивни почистващи препарати с помощта на тези удобни, висококачествени ръкавици. 【Нескользящая конструкция】Конструкция на пелети в дланите и пръстите увеличава триенето, за да се осигури по-добро сцепление и контрол. 【3 различни цвята】Включва в себе си 3 двойки в 3 различни цвята може да се запази пространството на чисти и добре организирани, назначаване на различен цвят за различни случаи. 【Без риск за закупуване на】Ако имаш някакви проблеми с качеството на нашите продукти, или ако не сте доволни от вас,моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние осигуряваме 100% перфектно сервизно обслужване.Idearsen Washing Gloves Material : PVCSize : F Color : Blue + Pink + Green Protect your hands Защита на ръцете от агресивни почистващи препарати с помощта на тези удобни, висококачествени ръкавици.Ръкавици са идеални за ръчно измиване на съдове, почистване на кухня и баня, а също са идеални за грижа за домашни любимци, градинарство, миене на колата и много други. 3 различни цвята за многократна употреба Защита на ръцете от агресивни почистващи препарати с помощта на тези удобни, висококачествени ръкавици.ръкавици са идеални за ръчно измиване на съдове, почистване на кухня и баня, а също са идеални за грижа за домашни любимци, градинарство, миене на колата и много други.Полнослойные нескользящие ръкавици са подходящи за повечето дланите на ръкавици в дизайна частици увеличават триенето, за да ви осигури по-добро сцепление.

Основни свойства

Клиентите също го харесват