• New
Lala shopping Magic Пет Gate with 8 PCS Hooks for Pet, Мрежести Пет Gate for Doorway, Stairs Лесно Инсталиране Навсякъде (черен)

Lala shopping Magic Пет Gate with 8 PCS Hooks for Pet, Мрежести Пет Gate for Doorway, Stairs Лесно Инсталиране Навсякъде (черен)

BGN 13.59

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го! 【Магически портал за домашни любимци】 : Той работи като детски врата, така и на малки врати за домашни любимци, за да се запази злонамереност, осигуряване на сигурна, затворена среда за игри и отдих, и ви помага да поставят своите домашни любимци там, където искате те да останат.Повече не се притеснявате за тяхната сигурност.Можете също да създадете за тях лично пространство, когато сте на посетителите. 【Високо качество】 : Мрежести врати за домашни животни се изграждат с найлон мрежа и тръба от неръждаема стомана.Той издържа на злоупотреба от страна на малките домашни любимци, които са предназначени за това, за да носят опасни външните условия и нокти домашни любимци. 【Размера на продукта】 : Портата на окото кучета имат 2 размер : ширина 70"* височина 28" (180 см×72 см)/ широчина 43"* височина 28" (110 см х 72 см), подходящи за повечето обикновени семейни врати отвори.Моля, измерете размера на отвора на вратата, преди пускането на поръчката. 【Лек и преносим 】 : Магически порта за сигурност домашни любимци са напълно събрани за непосредствена употреба и са идеални за поставяне навсякъде, включително и на къщата, от врата отвори, между стените, стълбище, спалня, кухненски бокс, трапезария или дори отвън.Също така е лесно да се прибира изцяло или частично, когато някой трябва да мине. 【Лесна употреба 】 : Никакви средства не се изисква.Вълшебни порти само трябва да се придържа куката от двете страни на вратите(подходящо положение).Той е напълно сглобен за незабавна употреба.Продължавайте да четете инструкциите преди употреба и да се разбере, как работи продукта.Функцията Е идеална за кучета и бебета : Може да се използва за съдържанието на кучета и бебета в затворена зона.Нетоксичен и мек материал, който не ги боли.Как да се използва 1. Разширяване сотканную плат. 2. Опъвам два метални стълба за максимална дължина. 3. Поставете тези два стълба в тунели и от двете страни. 4.Закрепете лепкава куки там, където ще се инсталира тези порти. 5. Виси плат, сплетенную на 8 куки.Необходими батерии : Няма.

Основни свойства

Клиентите също го харесват