• New
Промишлен Монтиране на Стена За Желязна Тръба,Реколта Ретро Черно САМ Открита лавица за книги, Рафтове За Съхранение, Тавана Рафтове за Домашна кухня, Офис(2PcsX5Tier,70 ?

Промишлен Монтиране на Стена За Желязна Тръба,Реколта Ретро Черно САМ Открита лавица за книги, Рафтове За Съхранение, Тавана Рафтове

BGN 67.99

【Материал】 : Промишлен селска фермерска къща САМ железни метални тръби, стойки, стелажи, железни тръби, стелажи, само не включва дъски. 【Размери】 : 70" високи, 5 нива, около 11" между всеки ли още не (с изключение на тениски, лактите); дълбочина 12"(без разпоредбите на винт); 3/4" диаметър на тръбата; 12 фланци, 2 лакът, 8 тениски,препоръчителната ширина на борда е по-малко или равно на 12" и дължина на борда е по-малко от 60 сантиметра. 【Лекотата на монтажа】Можете да инсталирате тези тръби за няколко минути, като следвате следната картинка в списъка.Освен това, можете да ги събират по своему, докато това не се превърне в най-доброто за своя употреба.Скоби за рафтове могат да предоставят много допълнително място за съхранение и настаняване на повече от £ 50, ако правилно да ги закрепете в дървена рамка на стената. 【Начин за използване на】Всяка покупка ще включва в себе си всички необходими елементи (тръби и фитинги), за да завършите тази уникална система на отворени тръбни рафтовете.Можете да го направите своята книга рафт, на кухненските рафтове, рафт за баня, цветен рафт и така нататък, за да добавите допълнително пространство. 【100% Удовлетвореност】 : Ние ви даваме гаранция за качество.Ако по някаква причина не сте доволни от нашите плаващи рафтове, ние или ги разменим, или ще ви възстановим парите си в пълен размер!.

Основни свойства

Клиентите също го харесват