• New
GVIEWIN е Съвместим с AirPods 3 Case 2021, Пълен Защитен Корпус Стилен Мрамор устойчив на удари Твърд Калъф с Каишка на Китката, за Зареждане на AirPods 3-то поколение (зелени/gold)

GVIEWIN е Съвместим с AirPods 3 Case 2021, Пълен Защитен Корпус Стилен Мрамор устойчив на удари Твърд Калъф с Каишка на Китката,

BGN 15.19

[Идеален] е Съвместима само с Air Pods 3-то поколение (випуск 2021 година).Не е съвместим с Air Pods 2/1 или Pro.моля, потвърдете модел, преди да купите. [Пълна защита на тялото] Premium калъф от TPU и компактен дизайн осигуряват пълна защита, която е съвместима с калъф Air Pods 3, която предпазва от падане, отпечатъци от пръсти и драскотини. [Преносим и достъпен] Конструкция от 2 части позволява отваряне и затваряне на калъф за всяко време, в горната част на капака добавени самозалепващи се ленти, за да се предотврати падане.Точен отвор осигурява бърз достъп до бутона настройки, за да се гарантира лесно сдвояване без да се сваля капака на корпуса. [Беспрепятственная зареждане] Благодарение на тънък дизайн този на кутията с мрамор модел поддържа кабелна, така и безжично зареждане.По време на зареждане на предни видима led индикатор. [Че получавате] Съвместимост с Air Pods 3-то поколение калъф*1, ПУ кожена каишка на китката *1, инструмент за премахване *1, ръководство *1, обслужване на клиенти *24/7. (Кабел за зареждане калъф в комплекта не е включена.).

Основни свойства

Клиентите също го харесват