• New
Електрическа четка за зъби, Разнообразието от режими на почистване на Автоматична четка за Зъби е лесен за използване за почистване на зъбите(бял)

Електрическа четка за зъби, Разнообразието от режими на почистване на Автоматична четка за Зъби е лесен за използване за почистване

BGN 15.75

Многофункционален и икономичен.Главата на четката може да бъде заменен, а пародонтальная мръсотия изтрита.Четината са подходящи според формата на зъбите и могат внимателно почистване на венците и трудно достъпните места.Различни режими на почистване на зъбите ви позволяват да се адаптира към различни условия на зъбите и венците, напълно да се грижат за устната кухина и чувствителни зъби.Благодарение на лесния за използване на USB кабела можете да го използвате по всяко време и на всяко място, а също и удобен за употреба у дома или на път. 6 видове режими могат да бъдат избрани в съответствие с различните нужди, можете да изберете режим, който ви подхожда.Функция : 1. Различни режими на почистване на зъбите ви позволяват да се адаптира към различни условия на зъбите и венците, напълно да се грижат за устната кухина и чувствителни зъби.2. Многофункционален и икономичен.Главата на четката може да бъде заменен, а пародонтальная мръсотия изтрита.3. Четината са подходящи според формата на зъбите и могат внимателно почистване на венците и трудно достъпните места.4. С лесен за използване кабел USB може да се използва по всяко време и на всяко място, а също и удобен за употреба у дома или на път.5. 6 видове режими може да се избере, в съответствие с различните нужди, можете да изберете режим, който ви подхожда.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип продукт : Електрическа четка за зъби Вградена Батерия : литиева батерия 500 mah (в комплект)Начин на зареждане : директно зареждане Номинално напрежение : 5 v Номинална мощност : 1,4 Втводонепроницаемый ниво : IPX7 level Usage : Работа на корона може да бъде внимателно отстранен и заменен в съответствие с реалната ситуация.Удобства : 6 режими на работа за ефективна и мощна почистване на устната кухина е Предпоставка списък : 1 х Електрическа четка за щетка5 х Корона щетки1 х USB кабель1 х Покриване на главата щетки1 х Масажът головка1 х корона за отслабване на лицето.

Основни свойства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Electric Toothbrush
Built-in Battery:
Lithium battery 500mAh (Included)
Charging Method:
Direct charging
Rated Voltage:
5V
Rated Power:
1.4W
Waterproof Level:
IPX7 level
Usage:
The working head can be gently removed and replaced according to the actual situation.
Feature:
6 working modes to effectively and powerfully clean the oral cavity
Package List:
1 x Electric Toothbrush5 x Brush Head :
1 x USB Cable :
1 x Brush Head Cover :
1 x Facial Massage Head :
1 x Facial Slimming Head :

Клиентите също го харесват