• New
VLANG V1,Автоматична Звукова Електрическа четка за Зъби,Грижа за устната кухина,Четина Dupont,Безжична зареждане,IPX7,5 режима на почистване,4 цвята,2 глави четки в комплект?

VLANG V1,Автоматична Звукова Електрическа четка за Зъби,Грижа за устната кухина,Четина Dupont,Безжична зареждане,IPX7,5 режима

BGN 31.99

Ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия продукт.В някои случаи ще заменим или отремонтируем му.Заключване на движение : Натиснете за 3 секунди, за да отключите преди първата употреба.Също така могат да бъдат заключени за употреба на открито. 5 различни режима на почистване : Чиста, Бяла, Полски, Масаж, Чувствителен. 4 цвята за избор.Интелигентен таймер с 2-минутен хронометражем и 30-секундным интервали за напомняне за смяна на зони на зъбите.Водоустойчивост IPX7 ви позволява да го използвате при вземане на душ.С функция за памет автоматично да се записва последна използване на режим.Премахва до 5 пъти повече плака, отколкото ръчна четка за зъби, около 36 000 удара в минута.Изискан външен вид, пръстен от розово злато, удобно усещане за ръце.Кривата на W-образна глава на четка с безопасна четина, съответстваща на естествената форма на зъбите, осигурява цялостна и комфортно почистване на зъбите с четка.Led индикатор свети.Преносим калъф кабел за зареждане с поддръжка на USB и удобен за пътуване. 12-15 часа за пълно зареждане е достатъчно за 3-4 седмици редовно почистване на зъбите с четка.

Основни свойства

Клиентите също го харесват