• New
Ароматни Свещи Fulvdao за Дома, 2 ЕЛЕМЕНТА Ароматерапевтические Свещи от Соев Восък и Естествен Етерично Масло, Баночные Свещи за Дома с Аромат, време на горене 50 ч, Кол?

Ароматни Свещи Fulvdao за Дома, 2 ЕЛЕМЕНТА Ароматерапевтические Свещи от Соев Восък и Естествен Етерично Масло, Баночные Свещи

BGN 13.59

【100% Натурални съставки】Изработени от 100% естествен соев восък, тези свещи, смесени с натурално етерично масло : лавандула и портокалов цвят, което е задължително попълнете вашия дом релаксиращ аромат.Тези ароматни свещи за дома от растителен произход и са екологично чисти, не съдържат токсини, парафин и вредни химикали. 【Лечебен аромат】Ароматни свещи флердоранжа и лавандула могат да публикуват, тънък и елегантен аромат, имат многослойна чувството, ефективно да се изчистят от умора, успокоява настроение, ние ви помагаме да спите, както и да създадете приятна атмосфера за релакс, вани, йога, на сън и на други занимания.Това е идеален подарък за облекчаване на стрес за жените. 【Нетоксичен до 100 часа в комплект. 3. Няма нефт или парафин.Ако той брызжет на покривки или дрехи, често по-лесни за почистване, от парафин.А свещи от соев восък горят по-чист и по-внимателно, отколкото парафин.

Основни свойства

Клиентите също го харесват