• New
PDGJG умна бутилка за вода, забавни подаръци, нестандартен, умни чаши, Бизнес Чаши с Температурен дисплей, преносима умна чаша от Неръждаема стомана 304 (цвят : бял)

PDGJG умна бутилка за вода, забавни подаръци, нестандартен, умни чаши, Бизнес Чаши с Температурен дисплей, преносима умна чаша

BGN 32.80

★ Интелигентно измерване на температура не изгаря устата : капачка или леко докоснете се до капака, за да показва текущата температурата на водата.Когато температурата на водата надвишава 65 °C, той ще ви предложим да се предотврати появата на горещи точки. ★ По-умни пие напомняне : той знае всяко взаимодействие с вас, а не просто едно просто напомняне, той ще звучи напомняне, когато не пият в продължение на дълго време, но ако имате добри навици да пие, той ще бъде тихо, да ви придружи и да се откажат от преследването. ★ По-чувствителна емкостная тъчпад на кутията : Емкостная зона за наблюдение покрива почти цялата капака, така че тя да може да откликнем на всяко взаимодействие и да доведе в най-добрия опит, независимо от това, прикасаетесь ли сте за нея, прекарано с пръст или с отвори по желание. ★ По-ясен екран на матрицата специалните училища СИД : обикновен дисплей, LCD не е лек, за да видите открито, и ние използваме екран матрица специалните училища LED, яркост значително подобрен, може да се използва открито. ★ Чаша е изработена от стандартната неръждаема стомана 304.Тази неръждаема стомана не само, че е безопасно, няма мирис, но притежава висока износоустойчивост, устойчивост на корозия и лесно тегло, което придава по-солидна изолация и дълготрайност. 1, 5.3 см широк дизайн на устата може да се сложи лед, по-подходящи за хора от бизнеса и у дома всеки ден!2, Led екран показва по-ясна температуру3, температурата на водата е по-висока от 65 градуса, чаша ще излъчва анти-ошпаривающий напоминание4, по-умни, не се безпокойте, приличат на пиене на вода, навиците за пиене на вода са добри - няма напомняния, не пийте вода в продължение на дълго време - напомняне.5. Погрижете се за вашия опит пиене, за които ние сгущаем чаша за по-добър опит пиене.Херметически Контейнер за сухи продукти Здрава Кутия За съхранение на зърнени храни Пластмасови Хранителни контейнери с капаци.

Основни свойства

Клиентите също го харесват