• New
QNN Товарните Рампи за достъп,Рампи За Инвалидни Колички, Черни Пластмасови Рампи Pad Нескользящий Преносим Изкачване Pad Велосипед, Мотоциклет Рампи Многофункционал?

QNN Товарните Рампи за достъп,Рампи За Инвалидни Колички, Черни Пластмасови Рампи Pad Нескользящий Преносим Изкачване Pad Велосипед,

BGN 71.20

☑Важи за : Пътища, стълби, жителите, денонощни магазини, хотели, гаражи, автостоянкам, ресурси, търговски центрове, на зубьям, фабрики и други зони по протежение на улицата, удобен за влизане и излизане на транспортни средства. Забележка : Моля, не се купуват в съответствие с условията на измерване. ☑Лесен за носене и транспорт, смогите да бъде поставен в задната част на кутията, отделяемый, не боли, гумите са на колата, свободно да се свържете, всяка дължина комбинация, удобна комбинация, лесна за носене. ☑Е изработен от висококачествен гумен материал, той е по-устойчив на натиск и износване.Той приема изтичане на прореза, разумна конструкция, която тече бразда, и дъждът не се страхува от натрупване на вода. ☑Материал : гума Цвят : черен. ☑Размер на продукта : 49*22*5 см , 49,5*26,5*7 см , 49,3*26,5*9 вижте Размер : 49,5*26,5*7 см | Цвят : черен.

Основни свойства

Клиентите също го харесват