• New
Тръби от въглеродни влакна 3K, дължина 500 mm, вътрешен диаметър 16 мм, външен диаметър 17 мм, полагане на самото плетене (2 БР.).

Тръби от въглеродни влакна 3K, дължина 500 mm, вътрешен диаметър 16 мм, външен диаметър 17 мм, полагане на самото плетене (2 БР.).

BGN 26.37

тръба въглеродни влакна ✅3k : Штейновая повърхността, просто Веаве; Външен диаметър : 17 мм Вътрешен диаметър : 16mm Дължина : 500mm;. ✅Забележка : всички тръби от въглеродни влакна ще има отклонение +/- 0,15. Ако имате нужда от потребителски тръба въглеродни влакна с различни дължини, моля, чувствайте се свободна да ни каже;. ✅тръба въглеродни влакна 3k е много издръжлив и лек, и може да се използва за силно преносими приложения с високи изисквания за тегло;. ✅Въглеродни влакна 3k притежава предимствата на устойчивост на корозия, водостойкости, топлинно съпротивление и на устойчивостта на умора на материала, който е много подходящ за използване на открито и влажна среда.Той използва абразивную трион за почистване на парче, а на ръба се получават гладки и без чеп;. ✅Композитни тръби от въглеродни влакна 3k се използват в различни високо-производителни приложения, като например на самолети с дистанционно управление, безпилотни летателни апарати, хеликоптери и квадрокоптеры, спортно оборудване, роботи, леки рамки и рамки.Опишете : Тръби от въглеродни влакна 3k : матирана повърхност, лесна заключване;Забележка : Всички тръби от въглеродни влакна ще има отклонение +/- 0.15. Ако трябва да се коригира на тръби от въглеродни влакна с различна дължина, моля, не се колебайте да ни информира;Въглеродни влакна 3k е с предимствата на устойчивост на корозия, водостойкости, топлинно съпротивление и на устойчивостта на умора на материала, който е много подходящ за използване на открито и влажна среда.Той използва абразивную трион за почистване на границата, а краищата са гладки и без чеп;Композитни тръби от въглеродни влакна, използвани в различни високо-производителни приложения, като например радио-управляеми самолети, безпилотни самолети, хеликоптери и квадрокоптеры, спортно оборудване, роботика, леки рамки и рамки.Пакетът включва : 2 броя въглеродни влакна с дължина 500 мм.

Основни свойства

Клиентите също го харесват