• New
Бизнес Интелигентни Часовници за Мъже Управление на Здравето Bluetooth Предизвикателство Потребителски Циферблат Водоустойчив E-20 Цинк Сплав Машина Тялото GPS Траекто?

Бизнес Интелигентни Часовници за Мъже Управление на Здравето Bluetooth Предизвикателство Потребителски Циферблат Водоустойчив

BGN 29.59

?Време на пристигане? : Общото време на пристигане : 8-16 дни ; В някои райони на доставката може да отнеме 16-20 дни. [Управление на здравето] : Мониторинг на физически упражнения, наблюдение на съня, определяне на сърдечната честота, тест на кръвното налягане, тест на кислород в кръвта, Дихателни упражнения, Спортен режим на измерване на температурата на тялото. Сидячее напомняне?когато дълго време работите пред компютъра, часовникът ще ви напомни да се изправи и да се отпуснете или да тренират, тези умни часовници могат да записват дневните стъпки, калории, разстояние, професионален анализ на данните,фитнес,бягане,ходене,катерене,колоездене,плуване, за да знаят повече за упражнение. Монитор на сърдечната честота,кръвното налягане ?Тези часовници могат не само да контролират сърдечната честота, кръвно налягане в продължение на 24 часа, да ви помогне да разберете състоянието на сърцето си, но също така могат редовно да контролират качеството на съня за анализ, точно определят качеството на съня, за да се осигури персонализирани мониторинг на съня, анализ (дълбок сън, лек сън, спи и т.н.), за да ви помогне Да подобрите качеството на съня и на добър нощен сън. ?Следпродажбено обслужване? : Ако имате някакви въпроси или проблеми в процеса на закупуване, или имате някакви послепродажные проблеми след получаване на продукта?моля , пишете ни на имейл,и ние ще отговорим на вашата информация в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен резултат.Смарт часовници Мъжки Bluetooth Предизвикателство Потребителски циферблат Водоустойчив E-20 Smartwatch Feature : Батерия : 240 mah Нормалното използване на : 3-7 дни Време на изчакване : 15 дни Режим на дисплея : 1.28-инчов IPS цветен екран Диаметър 4.6 cm Ширина на каишка : 2.2 см Проследяване на упражнения : разстояние/калории/стъпки/мультиспортивный режим на Проследяване на здравето : сърдечната честота на мониторинг/наблюдение на кръвното налягане/мониторинг на сън Bluetooth Функция : управление на камерата Bluetooth/управление на музика с Bluetooth Предизвикателство : входящо повикване/история на обажданията и Други функции : Яркост/alarm clock/Заседнал напомняне/мобилни телефони/Откриете часовници/Време/, Вдигнете ръка, за да озарява екрана Забележка : Принципът на измерване на носене на устройството е напълно различна от оборудване.Само за справка-за спорт и фитнес, благодаря.Съдържание на пакета : 1 X смарт часовници 1 X кабел 1 X ръководство.

Основни свойства

Клиентите също го харесват