• New
Xntun 2 Pack Вратата се накрайник от неръждаема Стомана, по-силни магнитни Врата Стопор, Тежкотоварни Сгъсти вратата на притежателя, Подходящ за PVC,метал,дървени дъски,п?

Xntun 2 Pack Вратата се накрайник от неръждаема Стомана, по-силни магнитни Врата Стопор, Тежкотоварни Сгъсти вратата на притежателя,

BGN 11.19

Изработен от висококачествена неръждаема стомана SUS 304, твърда, здрава и лесна и удобна за инсталиране на Тежкотоварни врата стопор е изработен от висококачествена неръждаема стомана SUS 304, твърда, здрава и лесна и удобна за инсталиране.Магнитен врата акцент е лесен за инсталиране,използвайте двупосочна лента 3 М, за да я залепите към вратата и стената без пробиване, има две допълнителни ленти по 3 М, които предпазват вашата врата и стена от увреждане.Или можете да настроите с помощта на пробиване.Може да се монтира вертикално на пода или хоризонтално на плинтусу или на стената, вградени много силен магнитен фиксатор държи здраво вратата и предотвратява нейното захлопывание, когато на вратата ви навлизат течения.Вратата се накрайник от неръждаема стомана има стил, простота, красива и трайна,подходящи за тераси,всекидневна,спални,баня,душ, стаи,врата.Повечето повърхности може да се инсталира на PVC,метал,дърво,плочки,Пластмаса, алуминий крилото с помощта на двустранни ленти 3М.Инструкция за инсталиране : 1. Можете да използвате двустранен лента 3 М, забележка трябва да държи на повърхността е чиста и суха. 2. Ако температурата е ниска, трябва да използвате сешоар ahair за предварително затопляне на двустранните ленти на 3М. 3. Препоръката се поставя в правилната позиция.след 24 часа, използвайте магнитен вратата на притежателя. 4. Смогите използвате винт или разширяване на обикновените винтове сверля за да инсталирате стопор врати. 5. Скрита на задния панел се крие в грозен винтове,това не се отразява на външния вид.Технически характеристики : Материал : 304 неръждаема стомана, уплътнение на вратата Стоп Размери : 4.0 in x 2.3 in x 2.3 in Тегло : 10 грама Цвят : sliver на Помещение включва : 2 * Магнитна рамка, която да запушва 6 * 3 м двустранни лента 2 * Винтове за разширяване на 6 * Винтове от неръждаема стомана.

Основни свойства

Клиентите също го харесват